© Mediahuis Meierijstad.  Website door Pixelbox Media.

Tekst & redactie.

Media.

Ons journalistieke hart klopt in Mediahuis Meierijstad. Nieuwsartikelen, verhalen en bedrijfsreportages worden vanuit hier geschreven en gepubliceerd. Platforms waarop wij regelmatig uiten zijn als vanzelfsprekend de lokale kranten en nieuwssites. Maar ook onze aansluitende social media, video’s, podcasts en magazines worden regelmatig ingezet om (bedrijfs)nieuws te verspreiden.

Heb jij een bericht met nieuwswaarde? Laat het ons weten en samen kijken we hoe we dit publiceren. Maar we denken graag verder mee. Wanneer jij een bepaald nieuwsbericht wilt publiceren, kunnen wij je helpen bij het opnemen van een podcast, bedrijfsfilm of -reportage. Ook hierbij werken we samen met professionele partners.

Kim Vulders FotografieMooiRooiHr090 bewerkt
Kim Vulders FotografieMooiRooiHr039
Teksten.

Om woorden kracht bij te zetten, zijn juiste teksten nodig. In een wereld waar steeds minder -of anders- gelezen wordt, is het een uitdaging om jouw boodschap te vertalen naar de juiste woorden. Mediahuis Meierijstad helpt graag hierbij. Van sprekende webteksten, tot sterke blogs naar onderscheidende posts op social media. Samen vertalen we jouw verhaal naar een goede tekst.

Top