© Mediahuis Meierijstad.  Website door Pixelbox Media.

Samenwerken loont…

In een artikel dat afgelopen week verscheen over onze samenwerking met Digitale Bazen (een ander bedrijf uit Sint-Oedenrode) wordt een belangrijke term genoemd: ‘het nieuwe werken’. Een werkwijze waarin samenwerken centraal staat.

Natuurlijk zal concurrentie altijd blijven. Dat is goed, want het houdt je scherp. Maar aan de andere kant stuwt niet alleen concurrentie tot grotere hoogten. Dat doet samenwerken ook. Sommige ondernemers vinden dat lastig, maar in Sint-Oedenrode zie je dat er veel succesvolle samenwerkingen zijn ontstaan. Ondernemers – ook uit dezelfde branche – vinden en versterken elkaar. Samen kunnen ze de klant alles bieden.

Dat is vanaf dag 1 de insteek van Mediahuis Meierijstad. DeMooiRooiKrant (of nog beter gezegd ‘DeMooiKrant’) is de ‘uitbater’ van het pand. Online en offline nieuws zijn het sterke punt van die organisatie. Bedrijven en organisaties komen volop in beeld wanneer ze adverteren in de kranten en/of op de websites. Resultaten laten zien dat het heel goed werkt. Social media is eveneens een belangrijk aspect vandaag de dag. In het gebouw zit het bedrijf Jouw Social Studio. Ruud van de Pol van Pixelboxmedia en Lieke van Casteren van Project Zinvol zijn daar eigenaar van. Zij helpen bedrijven met het ontwerpen, plaatsen en optimaal gebruiken van social media kanalen. Pixelbox Media is al jaren een partner van DeMooiKrant. Elf jaar lang maakte het bedrijf DeMooiRooiKrant op en daarnaast voorziet het in ontwerp- en drukklussen. Nu Pixelboxmedia de krant niet meer opmaakt is in Jeroen Kossen van Kossen Productions een nieuwe partner gevonden. De Rooienaar houdt sinds kort ook kantoor in het Mediahuis met zijn eigen bedrijf. De corebusiness van hem is het grafisch optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Zijn er nog andere samenwerkingen? Jazeker, met de Werkwinkel is goed contact, met Vindkracht 13, Kim Vulders fotografie, maar ook met Multiclick en Omroep Meierij. Daarnaast brengt DeMooiKrant samen met Talvi Mediacentrum DeMooiSchijndelKrant uit. Een coöperatie die erg prettig verloopt. Op alle gebieden van communicatie hebben we dus sterke partners en uiteindelijk, maakt dat ons allemaal sterk. Samenwerken loont…  

Top